.:SonicBomb:.
    Login or Register
::  Home  ::  Videos  ::  Your Account  ::  Forums  ::  RSS Feed  ::
 
 
::Content::
  • Atomic
  • - Aviation
    - Aircraft
    - Military
    - Explosions
    - WW2
    - Various
    - Hi-Def
    - Photos

    - Wallpaper

    - Nuclear

    - WWI

    - WWII

    Advertisment
    Search
    Custom Search
    User Info
    Welcome, Anonymous
    Nickname
    Password
    (Register)
    Membership:
    Latest: Dan
    New Today: 0
    New Yesterday: 0
    Overall: 685

    People Online:
    Visitors: 0
    Members: 0
    Total: 0

    sonicbomb.com :: View topic - Have a question....

    Forum FAQ Search Memberlist Usergroups Profile Log in to check your private messages Log in

    View next topic
    View previous topic
    Post new topic Reply to topic  sonicbomb.com Forum Index » Technical Problems
    Author Message
    DHUE
    Fizzle
    Fizzle


    Joined: Aug 03, 2006
    Posts: 3

    PostPosted: Thu Aug 03, 2006 4:47 pm Reply with quote

    None of the videos will play on my windows media player, i keep getting the error..."Windows Media Player cannot connect to the server. The server name might not be correct, the server might not be available, or your proxy settings might not be correct". I checked the proxy settings and it seems everything is where it should be. Ideas on how to fix the problem would be cool. Thanks
    View user's profile Send private message
    fx77me
    Fizzle
    Fizzle


    Joined: Aug 04, 2006
    Posts: 2

    PostPosted: Fri Aug 04, 2006 7:38 pm Reply with quote

    I have the same problem! Confused
    View user's profile Send private message
    nolend
    Fizzle
    Fizzle


    Joined: Aug 05, 2006
    Posts: 1

    PostPosted: Fri Aug 04, 2006 11:59 pm Reply with quote

    ME 3 Sad
    View user's profile Send private message
    sonicbomb
    Forum Admin
    Forum Admin


    Joined: Aug 06, 2006
    Posts: 1707
    Location: UK

    PostPosted: Sat Aug 05, 2006 2:12 pm Reply with quote

    Hard to say without more specific information, though I suspect that it is to do with my hotlink protection. I'm assuming you are reffering to the downloads section, have you tried rightclicking and saving the target as?


    Last edited by sonicbomb on Mon Aug 14, 2006 5:53 pm; edited 1 time in total
    View user's profile Send private message
    fx77me
    Fizzle
    Fizzle


    Joined: Aug 04, 2006
    Posts: 2

    PostPosted: Sat Aug 05, 2006 10:53 pm Reply with quote

    Back again!

    We are talking about the movies on the upper left side in the main page!
    Like when i go to the military movies and click on 1 of those movies, that window showes up what Dhue Posted!
    If i right click on them this window comes up:

    Internet explorer cannot download..=downloads&d_op... from www.sonicbomb.com
    Internet explorer was not able to open this internetsite. The requested site is either unavailable or cannot be found. Please try again!

    Hope this helps!

    G
    View user's profile Send private message
    sonicbomb
    Forum Admin
    Forum Admin


    Joined: Aug 06, 2006
    Posts: 1707
    Location: UK

    PostPosted: Sat Aug 05, 2006 11:00 pm Reply with quote

    It's highly likely that it's my hotlink protection creating this problem, however I am not going to disable it as leachers abound.
    Perhaps you could consider trying http://www.mozilla.com/firefox/
    as an alternative to IE?
    View user's profile Send private message
    DHUE
    Fizzle
    Fizzle


    Joined: Aug 03, 2006
    Posts: 3

    PostPosted: Sun Aug 06, 2006 9:16 pm Reply with quote

    Thanks i'll try that.
    View user's profile Send private message
    DHUE
    Fizzle
    Fizzle


    Joined: Aug 03, 2006
    Posts: 3

    PostPosted: Sun Aug 06, 2006 9:22 pm Reply with quote

    I tried that new internet download, and seems to be working fine now. Thanks again
    View user's profile Send private message
    DamnNation
    Franklin Prime (5 kt)


    Joined: Aug 02, 2006
    Posts: 13

    PostPosted: Tue Aug 08, 2006 5:52 pm Reply with quote

    Downloading Firefox was exactly what was needed, thanks for the help Sonic Laughing Wink
    View user's profile Send private message
    sonicbomb
    Forum Admin
    Forum Admin


    Joined: Aug 06, 2006
    Posts: 1707
    Location: UK

    PostPosted: Mon Aug 21, 2006 9:04 pm Reply with quote

    The problem was with the hotlink protection, it only affected IE not Firefox so I did'nt notice it for a while. Sorted now.
    View user's profile Send private message
    Guest






    PostPosted: Thu Aug 31, 2006 2:08 am Reply with quote

    Hi , I can veiw the atomi ,avi. , & military ....but 80's seizes and says at the top that I am unauthorized ? what's up with that ? Every thing else seems to work fine . Thanx in advavnce Very Happy
    sonicbomb
    Forum Admin
    Forum Admin


    Joined: Aug 06, 2006
    Posts: 1707
    Location: UK

    PostPosted: Thu Aug 31, 2006 9:55 am Reply with quote

    I dont know, you shouldnt need to be a member to view those. Try checking that you have the latest flash player, and perhaps try creating a user account as well.
    View user's profile Send private message
    lliammclaney
    Fizzle
    Fizzle


    Joined: Aug 19, 2006
    Posts: 3
    Location: DMZ

    PostPosted: Thu Aug 31, 2006 1:57 pm Reply with quote

    Hi I cannt get into 80's music , I am a member ..lliammclaney ..my last post showed me as a geust ? the vid's will start momenarily and then seize ? help !
    View user's profile Send private message
    sonicbomb
    Forum Admin
    Forum Admin


    Joined: Aug 06, 2006
    Posts: 1707
    Location: UK

    PostPosted: Thu Aug 31, 2006 5:14 pm Reply with quote

    As I said you do not need to be a registered member to view the 80's videos, this makes no sense. There is a bug where you can sometimes have to log back in after viewing the 80's video page if you use any of the other buttons on the page. Im fixing this shortly.
    View user's profile Send private message
    sonicbomb
    Forum Admin
    Forum Admin


    Joined: Aug 06, 2006
    Posts: 1707
    Location: UK

    PostPosted: Fri Sep 01, 2006 10:23 pm Reply with quote

    Ok, I have some broken code, should be fixed by tomorrow along with some other updates.
    View user's profile Send private message
    Display posts from previous:   
    Post new topic Reply to topic

    View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum


    Powered by phpBB © 2001 phpBB Group
    | Privacy Policy || Contact us |

    Page Generation: 0.09 Seconds
    :: In the future we will all be robots ::